General Knowledge Questions with Answers about Olympic Games

0
6320

Here we can see Basic General Knowledge Questions and Answers about Olympics. Let’s we check out Top General Knowledge Quiz questions and answers about Tokyo Olympics 2021.

Get more Sports related general knowledge here.

General Knowledge Questions with Answers about Olympic Games
General Knowledge Questions with Answers about Olympic Games

Top GK Questions and Answers about Tokyo Olympics 2021

1. Which badminton player has failed to qualify for the Tokyo Olympics?

  • Sai Praneeth
  • PV Sindhu
  • Saina Nehwal
  • Chirag Shetty

Answer : Saina Nehwal 

2. Which sports will make its debut at Tokyo Olympics 2020?

  • Fencing
  • Karate
  • Judo
  • Equestrian

Answer : Karate

3. When is the opening ceremony of the Tokyo Olympic Games 2021?

  • July 23rd
  • July 22nd
  • July 24th
  • July 25th

Answer : July 23rd

4. Who is the first and only Indian female wrestler to win a medal at the Olympics?

  • Vinesh Phogat
  • Sakshi Malik
  • Sonam Malik
  • Anshu Malik

Answer : Sakshi Malik

5. What is the size of the Indian contingent at the Tokyo Olympics 2020?

  • 196
  • 336
  • 248
  • 228

Answer : 228

6. Who will be representing India in the Women’s Artistic event?

  • Annu Rani
  • Maana Patel
  • Priyanka Goswami
  • Pranati Nayak

Answer : Pranati Nayak

7. How many Indian track and field athletes have qualified for the Olympics Tokyo 2020?

  • 30
  • 26
  • 40
  • 15

Answer : 26

8. Which Indian track and field athlete missed out in the Tokyo Olympics 2020?

  • Dutee Chand
  • Seema Punia
  • Hima Das
  • Kamalpreet Kaur

Answer : Hima Das

9. Which tennis players will not be playing at the Tokyo Olympics 2020?

  • Sania Mirza
  • Rohan Bopanna
  • Ankita Raina
  • Sumit Nagpal

Answer : Rohan Bopanna

10. Which sports will be returning to the Olympics this year after being cut out previously?

  • Fencing
  • Golf
  • Judo
  • Baseball

Answer : Baseball

Check more related News:

  1. Top 10 Youngest Chess Grand Masters of the World
  2. Complete NBA Champions list Year by Year
  3. List of Top 25 highest Paid Athletes in the World

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY